ОСТАВКА НА ФАНДЪКОВА! ВИЖТЕ ПРИЧИНАТА ЗА

Неправителствената организация „Спаси София“ поиска оставката на столичния кмет Йорданка Фандъкова, заради огромни пукнатини, които са зейнали по прясно ремонтиран участък от „Цариградско шосе“.

„Най-емблематичният булевард на София – Цариградско шосе беше основно ремонтиран само преди година. Бяха похарчени над 20 млн. лв., стотици хиляди столичани изтърпяха двегодишните блокади и проблеми с трафика, а изпълнител беше фирма Трейс. Въпреки това, днес, булевардът между 4-ти и 7-ми километър е осеян със десетки пукнатини, дупки и пропаднали шахти, алармира организацията.

Групата за обществен натиск публикува във фейсбук и красноречиви снимки, илюстриращи твърденията.

цариградско шосе - напукано

„Безобразният и неприемлив ремонт е поредният пример за обект на Столичната община, който се разпада почти веднага, въпреки щедро раздадените средства за него. Г-жо Фандъкова, щом не можете да се погрижите най-важният булевард на София да бъде качествено ремонтиран даже и след 8 години на кметското място, очевдино никога няма да можете. Този път няма да Ви призовем за стотен път да наложите солена глоба и да извършите ремонт на ремонта. Нагледахме се на ремонти на ремонтите, наслушахме се на обещания как Столичната община много държала на качеството. Видимите резултати са повече от видими. Не е ли време да Ви благодарим за свършеното до момета и просто да се оттеглите? Вие и Вашият екип не се справяте с проблемите на София, а единствено пропилявате парите на данъкоплатците. #СпасиСофия #РемонтНаРемонта #Оставка“, пишат от „Спаси София“.

 

Източник: Offnews.bg

Добавете коментар

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *