ПОЗОР ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! Чалга певица унижи всички християни! (18+)

Алекса с порно в църквата!

Отдавна не бяхме подлагани на такова унижение!  Чалга певиците по принцип произвеждат скандали, но Алекса премина границата и пипна оголения нерв.

Става дума за новия клип на въпросната певица – „Лоша реклама“, в който се вижда как  Алекса играе ролята на монахиня и влиза в порнографски сцени със свещеник, като този свещеник е друг попфолк певец – Ерик, който също пее в песента. И това не е всичко – на кадрите се вижда и църква, за да бъде унижението към християните пълно!

Това ли е за вас вярата, Алекса, Ерик? Секс и голи цици? Така ли нашите възрожденци разбираха хилядолетната ни религия? Не са, и слава Богу! Защото ако и те бяха като вас, още щяхме да сме под иго! Впрочем, напоследък много се говори за ислямизацията на Европа. С такива клипове вие давате своя немалък принос за тази ислямизация. Защо ли? Защото създавате една невярна представа за Църквата, която отблъсква хората и те престават да търсят утеха в нея.  Да, в нея, в същата тази Църква, която е крепяла народа ни векове наред. А вие днес поругавате по такъв начин. Но мюсюлманите си уважават религията, следват си исляма и постепенно превземат Стария континент.

Как е възможно, за Бога, да представиш монахиня и свещеник в такава содомистка светлина?! Това винаги са били и днес са най-светите хора на Земята!

Вярно е, Алекса, ти си млада, красива, талантлива, вероятно имаш и други положителни качества. Но това не ти дава право да се подиграваш с чувствата на милиони, дори милиарди хора по света! Ерик, същото важи и за теб! Силно се надявам сцените, които виждаме в клипа, да не са ваши убеждения, а да са просто грешки на младостта. Грешките, които идват от това, че сте млади, амбициозни, дават ви по Фен ТВ, пускат ви по дискотеките, хората ви се радват…  Възможно е да сте се замаяли от славата. Но не, не можете да поругавате цяла една религия. Наистина си правите лоша реклама, както сами пеете…

Нашите читатели искат обяснение! Надяваме се, че ще го получат.

Ето и клипа на Алекса и Ерик – „Лоша реклама“, който определено трябва да бъде гледан от пълнолетни лица:

Добавете коментар

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *