ТОП ЯСНОВИДКА РАЗКРИ БЪДЕЩЕТО НА ГЕН. РАДЕВ НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ

Хасковската ясновидка и астроложка Светлана Христакиева изготви хороско за новия президент Румен Радев

Изборът на Румен Радев за президент на републиката е предизвестен отговор на нуждата на България от баланс и опора в трудните и интересни времена, в които държавата съществува – твърди в хороскопа си Светлана Христакиева на страниците на в. „Уикенд“.

Румен Радев е роден под знака на Близнаци, като Венера и Меркурий също са в Близнаци. Той притежава силно изразена Меркуриева същност – генералът е човек на детайла, постоянно учеща се натура, с будно и бързо съзнание, с неспирно работещ ум. Интелигентността му е насочена към техническите познания и усвояване на стратегически и тактически похвати, което гарантира успехи в дипломатическата дейност.

Това положение на планетите обаче предизвиква сериозни урагани в личен план за Румен Радев. Планетарните влияния подтикват генерала към търсене на перфектност и хармония в семейните и интимните връзки. Затова не е изключено, ако в настоящия си житейски статут на първа дама неговата половинка не се справи с тези дълбоки вътрешни нужди на душата му, двамата да се разделят след мандата. Радев вече има един развод зад гърба си.

Като цяло предразположението към трети брак е категорично идентифицирано от планетарните влияния, а многодетието (повече от 2 деца) – е сериозна личностна тенденция.

Румен Радев е роден лидер, на когото чисто астрологично му се дава успех в по-късна възраст – след 45-ата години. По това той си прилича с друг лидер, който всъщност е представител на неговата зодия Близнаци – Бойко Борисов. Те обаче попадат в различни аспекти на зодиака. Между тях никога няма да има добри отношения и винаги ще съществува съперничество – твърди астроложката Светлана Христакиева.

Добавете коментар

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *