ЦВЕТАНОВ НИ ЗАСТРЕЛЯ! Ето кой ще е новият премиер на България!

Вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов бе гост на Диана Найденова в предаването й „Карай направо“ по Нова телевизия. Освен най-актуалните политически събития в страната, двамата решиха да разнообразят обстановката. Помежду им се получи сериозна заигравка в ефир.

„Моля те, не ме подвеждай – не само с провокативни въпроси, но и с посоката и правилата на движение”, започна Цветанов.

„Сега внимавай, имам сложни питания”, закокетничи водещата.

„Ако трябва да спря. За да съм по-внимателен. Ох, ако кажеш и веднага ще сменя посоката”, отвърна й палаво той, който бе зад волана.

„Имаш хубав часовник, но те е то тези, които премиерът ти подаряваше. Защо?”, попита тя.

„Пазя ги за зетовете”, отвърна Цветанов.

Водещата не спря да му се мазни с думите: „Разговорът тече и сякаш слънцето започна да изгрява”.

Цветанов и Найденова обсъдиха и политическите теми, започвайки с оставката на Бойко Борисов и кабинета: „Имахме сериозно парламентарно мнозинство, за да продължим управлението си, но след президентските избори премиерът предпочете да подаде оставка. Аз обаче му казах моето мнение, че в момента, в който България се готви за председателство на ЕС не е добре да подава оставка, но той имаше своите силни аргументи”.

„Не сме правили политически заигравки с референдума, а просто ГЕРБ винаги се съобразява с интереса и желанията на хората”, поясни той.

„БСП е най-популистката формация в този парламент. Точно те и Сергей Станишев преди години внесоха сигналите срещу мен в прокуратурата. БСП се връща чрез власт, но не чрез избори, а благодарение на победата на Румен Радев и това, че ще имат влияние в служебния кабинет. Все пак съм сигурен, че следващият премиер на България ще се казва Бойко Борисов”, заяви Цветанов.

 

Източник: bradva.bg

Добавете коментар

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *