ИЗУМИТЕЛНО! Военният флот на Чили засне НЛО! Вижте покъртителното видео!

Чилийската армия публикува секретен видеоклип, над който експертите във въоръжените сили на южноамериканската държава са си блъскали главите две години, преди да обявят заснетия обект като неидентифициран (НЛО), предаде „Труд“.
Филмът бе публикуван от чилийските военноморски сили, след като е проучен от държавния Комитет за изучаване на аномални въздушни феномени (CEFAA) под контрола на ВВС.

Любопитното видео и продължителност от близо 10 минути е заснето от военен хеликоптер „Кугър“ AS-532 на 11 ноември 2014 г. и показва полета на дискообразен обект над океана.

В два момента към края на клипа ясно се вижда как той оставя след себе си дълга, отчетлива опашка от газ или пулвелизирана течност с висока температура. Пилотът описал формата на обекта като „плоска и издължена“.

По повод публикуването на филма шефът на разследващия комитет CEFAA ген. Рикардо Бермудез казва: „Не установихме какво е, но знаем какво не е“.

Въпреки интензивното разследване, чилийските експерти не успяват да обяснят произхода и естеството на обекта, затова официално той е определен като НЛО.

Източник: Блиц

Добавете коментар

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *